Tahkim'den Beşiktaş ve Trabzon'a ret!

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş ve Trabzonspor'a verdiği cezaları onadı.

NTV Spor 26.02.2015 - 17:26
Tahkim'den Beşiktaş ve Trabzon'a ret!

Beşiktaş'ın tribün kapatma ve 200 bin TL para, Trabzonspor'un da saha kapatma ve 150 bin TL para cezalarına yaptığı itirazları reddetti. Tahkim ayrıca İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 60 gün hak ve 40 bin TL para cezalarını da onandı.

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada; PFDK'ca Trabzonspor A.Ş.'ye taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verilmesine yapılan itirazın reddine karar verildi denildi.

Tahkim ayrıca Trabzonspor ile ilgili olarak, bordo-mavili ekibin resmi internet sitesinde yer alan açıklamalar nedeniyle verilen 150 bin TL'lik para cezasını da onadı.

Tahkim, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dosyasını da karara bağladı ve PFDK'nın Karadeniz ekibinin başkanına verdiği 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezalarını onadı.

Tahkim, Beşiktaş'ın itirazını da reddetti. PFDK'nın Beşiktaş'a verdiği tribün kapatma ve 200 bin TL'lik cezaları onandı.

Tahkim Galatasaray'ın, "Spor Toto Süper Lig'de futbolcuların uygunluğu ve yerli futbolcu teşvik sistemi" kararının bir kısmının iptaline yönelik başvurusunu ise reddetti.

Sayfa Yükleniyor...