Hamzaoğlu baharı!

Galatasaray tarihinin en iyi başlangıçlarından birine imza atan Hamza Hamzaoğlu'na duyulan güven her geçen hafta artıyor. Sarı-kırmızılılarda mayıs ayında seçilecek yeni yönetimin de Hamzaoğlu ile yola devam etmesi bekleniyor.

NTV Spor 01.03.2015 - 19:15
Hamzaoğlu baharı!

Galatasaray Teknik Direktorü Hamza Hamzaoğlu'nun başarısı yönetimi memnun ediyor. Abdurrahim Albayrak'ın Prandelli'nin gönderilme sürecinde yönetimi ikna etmesi ile göreve getirilen Hamzaoğlu, takıma getirdiği hava ile camianın takdirini kazandı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hamzaoğlu, görev süresini sorun etmiyor. 4. yıldıza odaklanan genç teknik adam ve ekibi, yönetimin vereceği karara göre hareket edecek.

Galatasaray taraftarı ise Hamzaoğlu'nun başarısından dolayı genç teknik direktör ile uzun süreli bir sözleşme yapılması fikrinde. Seçim dönemine girmeye hazırlanan Galatasaray'da mayıs ayında göreve talip olması beklenen başkan adaylarının da Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin uzun süreli olması yönünde görüş belirtmesi, sezon sonunda bu ihtimali güçlendiriyor.

Ligde ve kupada yoluna devam eden sarı kırmızılılarda Hamzaoğlu'nun oyuncular ile ilişkisi de dikkat çekiyor. Antrenman metodlarini kısa sürede benimseyen sarı kırmızılı oyuncuların bir çoğu Hamzaoğlu geldikten sonra performansını arttırdı.

Sayfa Yükleniyor...