Derbi öncesi sakatlık sıkıntısı!

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde sakatlardan iyi haber gelmiyor.

NTV Spor 04.03.2015 - 00:21
Derbi öncesi sakatlık sıkıntısı!

Alper Potuk'un derbide oynama ihtimali çok düşük. Caner ve Volkan'ın cezalarının bitmesi ise teknik ekibi sevindiriyor.

Hafta sonunda Galatasaray ile kritik bir derbiye çıkacak Fenerbahçe'de Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım'ın bu maça yetişmesi zor görünüyor.

Adalesindeki 2.dereceden yırtık nedeniyle son iki lig maçını kaçıran ve kupa maçının kadrosuna da alınmayan Alper Potuk derbide oynamak istediğini her fırsatta dile getiriyor. Ancak teknik ekibin ve doktorların ortak kararı risk almamak yönünde. İsmail Kartal Alper'i tam anlamıyla hazır olmadan sahaya sürmenin hem takıma hem de oyuncuya zarar vereceğini düşünüyor. Bu nedenle milli futbolcunun Galatasaray maçına kadar hazır hale gelmesi çok zor görünüyor.

Yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı kalan ve tedavisi süren Hasan Ali Kaldırım için de durum benzer. Hasan Ali antrenmanlara henüz başlamadı. Ancak genç futbolcu bu hafta çalışmalara başlasa bile fizik olarak tam hazır hale gelebilmesi için yeterli süre bulunmuyor. Ayrıca İsmail Kartal sol bek pozisyonunda Caner'den vazgeçmeyi de düşünmüyor.

Öte yandan cezaları sona eren Volkan Demirel ve Caner Erkin'in takıma dönmesi teknik ekibi sevindirdi. Özellikle Caner'in dönüşüyle birlikte sol bekte yabancı kontenjanı konusunda İsmail Kartal'ın eli rahatlayacak. Caner'in yokluğunda Torku Konyaspor maçında bu bölgede Kadlec oynamış ve yabancı kuralı nedeniyle sorun yaşanmıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...