Süper Lig | Adana Demirspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (36. hafta)

Süper Lig’de heyecan Adana Demirspor, Gaziantep FK mücadelesiyle devam ediyor. Konuk ekip Gaziantep FK düşme hattında yer alırken Konyaspor, Hatayspor, Karagümrük gibi takımlarla mücadele ediyor. Adana Demirspor ise haftaya 10. sırada giriyor. Düşme tehlikesi bulunmayan Adana Demirspor, taraftarının önünde kazanarak 3 puana ulaşmayı hedefliyor. Adana Demirspor - Gaziantep FK mücadelesinin detayları belli oldu. Futbolseverler ise karşılaşmanın ekranlara geleceği kanalı ve başlangıç saatini araştırıyor. Peki Adana Demirspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

Haber Merkezi - NTV Spor 11.05.2024 - 09:43
Süper Lig | Adana Demirspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (36. hafta)

Bu hafta ligde oynanacak tüm karşılaşmalar aynı saatte başlıyor. Zirvede ve düşme hattında birbirinden dikkat çeken mücadeleler bu hafta oynanacak. Haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birisi ise Adana Demirspor ve Gaziantep FK maçı oldu. Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, ligde kalma mücadelesi veriyor. Hatayspor mücadelesinden beraberlikle ayrılan Gaziantep, Adana Demirspor maçında sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetirken yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar yapacak. Peki Adana Demirspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

?

Trendyol ’de sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala Adana Demirspor ve Gaziantep FK kozlarını paylaşıyor.

mücadelesi 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Box Office (201 No’lu kanal) aracılığıyla canlı yayınlanacak.

GAZİANTEP FK ÜÇ PUAN İÇİN SAHADA

Selçuk İnan’ın çalıştırdığı Gaziantep FK, haftaya topladığı 35 puanla 17. sırada giriyor. Kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek Gaziantep FK’nın Konyaspor ve Fatih Karagümrük ile arasında 3 puan fark bulunuyor.

Gaziantep ligde oynadığı son 5 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti. Gaziantep oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 40 kez sarsarken kalesinde ise 55 gol gördü.

ADANA DEMİRSPOR SON HAFTALARA RAHAT GİRİYOR

Hikmet Karaman yönetimindeki Adana temsilcisi haftaya topladığı 44 puanla 11. sırada giriyor.

Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Adana Demirspor, sezon genelinde ise 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı.

Adana Demirspor, taraftarının önünde Gaziantep FK karşısında üç puan almak için sahaya çıkacak.


Sayfa Yükleniyor...