Hayal kırıklığı!

Fransız L'equipe gazetesi, Manchester United'ın, Radamel Falcao'nun satın alma opsiyonunu kullanmayacağını yazdı. Gazeteye göre kiralık olarak United forması giyen Falcao, menajer Louis van Gaal'in gözüne girmeyi başaramadı.

NTV Spor 04.03.2015 - 14:19
Hayal kırıklığı!

Manchester United, sezon başında Radamel Falcao'yu, Monaco'dan satış opsiyonu ile birlikte kiralamıştı. Herkes geçirdiği ağır diz sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nı kaçıran Falcao'nun nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyordu. Ancak Falcao, Atletico Madrid forması giydiği günlerden uzak bir görüntü çiziyor. Fransız L'equipe gazetesine göre United yönetimi de, Falcao'nun 50 milyon Euro'luk satış opsiyonunu kullanmaktan vazgeçti. L'equipe, zaman zaman herkesi kendisine hayran bıraktığı günlerden örnekler sunsa da Falcao'nun istikrarsız olmasının, Menajer Louis van Gaal için büyük sorun olduğunu yazdı.

Van Gaal'in geçtiğimiz günlerde; "Sezon başına 20 gol atacak bir forvetim yok" dediğini hatırlatan L'equipe, sezon sonunda Kolombiyalı golcü ile United'ın yollarının ayrılacağını iddia etti. Bu sezon Premier Lig'de sadece 4 gol atabilen Falcao'yu gelecekte nelerin beklediğini zaman gösterecek. Golcü oyuncunun menajeri Jorge Mendes; "Falcao gelecek sezon mutlaka büyük bir kulübün formasını giyecek. Ancak bu kulübün United olup olmayacağını bilmiyorum" demişti.

Sayfa Yükleniyor...