Hamzaoğlu karar aşamasında!

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisine doğru teknik direktör Hamza Hamzaoğlu savunmadaki tercihini henüz yapmadı. Genç teknik adam, Chedjou'nun yanında Semih Kaya - Koray Günter ikilisinden birine şans verecek.

NTV Spor 05.03.2015 - 14:55
Hamzaoğlu karar aşamasında!

Son haftalarda gösterdiği performans ile teknik heyetin takdirini kazanan Koray Günter, oynadığı maçlardaki istatistikleri ile de dikkat çekiyor. Semih Kaya'nın sakatlığından sonra ilk 11'de düzenli olarak oynamaya başlayan genç stoper, bu sezon ligde 9 maçta oynayıp 1 sarı kart gördü. 5 kez kupada şans bulan Koray, 4 maçta da U21 takımı ile sahaya çıktı. ###Contest-634###

Koray'ın özellikle topu oyuna sokarken yakaladığı başarıya güvenen Hamzaoğlu, Chedjou ile yakaladığı uyumdan da oldukça memnun.

Hamzaoğlu'nun savunmadaki diğer tercihi Semih Kaya ise sakatlığı tamamen atlattı ve hazır durumda. Manisaspor ile oynanan kupa maçında tedbir amaçlı oyundan alınan milli oyuncunun durumu iyi. Hamzaoğlu'ndan görev bekleyen Semih Kaya, antrenmanlardaki hırsı ile dikkat çekiyor.

Bu sezon Galatasaray formasını 13 lig maçında giyen Semih, 3 sarı kart gördü. Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçlarda oynayan Semih, 2 kupa ve 1 kez de U21 karşılaşmasında forma giydi.

Teknik direktör Hamzaoğlu, iki oyuncunun antrenman performansını yakından takip ediyor. Genç teknik adam, savunmadaki tercihini son taktik antrenmandan sonra yapacak.

Sayfa Yükleniyor...