Hamzaoğlu'nun Hamit planı!

Galatasaray derbinin hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çalışmada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Hamit Altıntop'la özel olarak ilgilenmesi dikkat çekti.

NTV Spor 05.03.2015 - 19:25
Hamzaoğlu'nun Hamit planı!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.  

Sarı kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda Melo dışında tam kadro çalıştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu çalışmada Hamit Altıntop'a özel görevler verdi.

Sarı kırmızılıların antrenmanı ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas çalışmasına geçilen antrenmanın ana bölümünde üç gruba ayrılan Galatasaraylı futbolcular çift kale maç yaptı.

Melo dışında tam kadro çalışan sarı kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Hamit Altıntop'u orta sahada kilit oyuncu olarak kullandı. Melo'nun yokluğunda derbide defans ile hücum arasında çok önemli görevler yapacak olan Hamit Altıntop, rakibin pas bağlantılarını keserek Selçuk İnan ile birlikte oyun kurucu olarak sahada yer alacak. Hamit'in tecrübesinden faydalanmak isteyen Hamzaoğlu, milli futbolcu ile yakından ilgilenerek derbideki oyun kurgusunu ezberletmeye çalışıyor.

Hamit'in son haftalarda Selçuk İnan ile yakaladığı uyumdan memnun olan Hamzaoğlu, orta sahada sık sık pas yapılmasını istiyor. Fenerbahçe'nin seyirci baskısı ile birlikte oyunu rakip sahaya yıkmak isteyeceğini düşünen Galatasaray Teknik Direktörü yüksek pas yüzdesi yakalayarak baskıyı kırmayı düşünüyor.


 

Sayfa Yükleniyor...