Mehmet Ekici fırtınası!

Trabzonspor'da Mehmet Ekici frikik gollerine Mersin İdmanyurdu deplasmanında da devam etti. Milli futbolcu, bordo-mavili forma ile bu sezon 5. serbest vuruş golünü atarken, 4 futbolcunun da rekorlarına ortak oldu. Mehmet, asist sayısında da Volkan Şen'i yakaladı.

NTV Spor 09.03.2015 - 23:23
Mehmet Ekici fırtınası!

Mehmet Ekici bu sezon Trabzonspor'da fark yaratan oyuncu oldu.

Bordo-mavili futbolcu, Mersin İdmanyurdu deplasmanında klasını bir kez daha konuşturdu ve ligdeki 5. frikik golünü ağlara gönderdi.

Mehmet Ekici 5 serbet vuruş golü ile 3 futbolcunun da rekorlarına ortak oldu. Pierre Van Hoojidonk'un Fenerbahçe, Gökçek Vederson'un Ankaraspor, Mehmet Topuz'un Kayserispor ve Selçuk İnan'ın Galatasaray formaları ile bir sezonda 5'er frikik gol atan diğer isimler olmuştu. Mehmet Ekici aynı zamanda ligde son 4 maçta da serbest vuruştan ağları sarsmayı başardı.

Bu sezon gol sayısını 9'a çıkaran bordo-mavili futbolcu, asist krallığı yarışında da 8 gol pası bulunan Bursasporlu Volkan Şen'i yakaladı.

Trabzonspor'un bu sezon ligde oynadığı 23 karşılaşmanın 20'sinde görev alan Mehmet Ekici'nin gol ya da asistle skora katkı yaptığı 11 maçın hiçbirinde bordo-mavili takım yenilmedi. 7 kez kazanan Karadeniz ekibi 4 maçtan da de beraberlikle ayrıldı 40 puanın 25'ini bu karşılaşmalarda kazandı.

Sayfa Yükleniyor...