Çizme yolunda!

Manchester City'deki geleceği sorgulanan Manuel Pellegrini’nin menajeri; teklif gelmesi halinde Napoli ile görüşebileceklerini açıkladı.

NTV Spor 12.03.2015 - 11:29
Çizme yolunda!

İngiliz basını ve birçok futbol otoritesine göre; Premier Lig'de maç eksiği bulunan lider Chelsea'nin 5 puan gerisinde 2. sırada yer alan Manchester City'nin şampiyonluk şansı bir hayli zor. Bununla birlikte Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Barcelona'ya sahasında 2-1 yenilen Manchester ekibinin; rövanşta da işi hiç kolay olmayacak.

Bu şartlarda Menajer Manuel Pellegrini'nin takımdaki geleceği sorgulanıyor. İddialar; Manchester City yönetiminin sezon sonunda Şilili teknik adamla yolunu ayıracağı yönünde. Çıkan haberlerin ardından Pellegrini'nin menajeri, İtalya'da bir radyo programına konuk oldu ve ilgi çeken açıklamalar yaptı.

Pellegrini'nin Manchester City ile bir yıllık sözleşmesi daha bulunduğunu hatırlatan menajer Jesus Martinez, buna karşın teklif gelmesi halinde Napoli ile görüşebileceklerini dile getirdi.

Pellegrini'nin ailesinin İtalyan olduğunu ve Şilili teknik direktörün tatillerini Napoli'de geçirdiğini belirten Jesus Martinez; tekliflere açık olduklarını vurguladı. İtalyan basını; Napoli'nin sezon sonunda teknik direktör Rafael Benitez ile yollarını ayıracağını iddia ediyor.


 

Sayfa Yükleniyor...