Beğenmedikleri yıldızlaştı!

Mourinho'nun gönderdiği De Bruyne, Wolfsburg'ta 33 maçta 15 gol, 21 asist yaptı. Fiorentina'ya kiralanan Salah ise 8 maçta 6 gol, 3 asiste ulaştı

NTV Spor 13.03.2015 - 10:39
Beğenmedikleri yıldızlaştı!

Chelsea'de Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'ne erken veda ederken, gönderdiği futbolcular fırtına gibi esiyor.

Wolfsburg'un UEFA Avrupa Ligi'nde Inter'i 3-1 yendiği maçta Kevin De Bruyne yıldızlaştı. Karşılaşmada bir gol atıp, bir de asist yapan Belçikalı, sezon başında Chelsea'den 25 milyon Euro'ya transfer olduğu Wolfsburg'ta 33 maçta 15 gol atıp, 21 asist yaptı.

Fiorentina'ya Juan Cuadrado'nun transferi karşılığında sezon sonuna kadar kiralanan Mohamed Salah da, İtalyan ekibine damgasını vuruyor. Chelsea'de Mourinho'nun gözüne giremeyen Mısırlı futbolcu, Fiorentina'da 8 maçta, 6 gol atıp, 3 asist yaptı.

Chelsea'de sezon başında Everton'a 40 milyon Euro'ya satılan Romelu Lukaku da, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Dinamo Kiev karşısında galibiyeti getiren isim oldu.

21 yaşındaki Belçikalı futbolcu 2-1 biten Dinamo Kiev maçında Naismith'in golünün asistini yaparken, penaltıdan takımının galibiyet golünü de attı. Lukaku, Everton ile UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon 7 maçta 7 gol atıp, 2 asist yaptı. 

Sayfa Yükleniyor...