Bakan Kılıç'tan kutlama

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın tur atlayacağına inandığını belirterek, Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde 4'lü finale yükselen VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA'yı kutladı.

NTV Spor 13.03.2015 - 11:03
Bakan Kılıç'tan kutlama

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Belçika'nın başkenti Bürüksel'de oynanan Club Brugge-Beşiktaş maçını izleyen Bakan Kılıç, karşılaşmanın ardından "İnanıyorum ki Beşiktaşımız İstanbul'daki rövanş maçında gereken sonucu alarak yola devam edecektir" ifadesini kullandı.

Açıklamada Kılıç'ın, "Brugge'ün karşılaşmada bariz üstünlük sağlamadığını düşünüyorum, evsahipliği avantajını iyi kullandılar. Beşiktaş taraftarının takımlarını İstanbul'da yoğun destek vererek motive edeceğine inanıyorum. İnşallah önümüzdeki hafta oynanacak maçta tur atlayan taraf Beşiktaş olacak. Biz de Beşiktaşımızı destekleyeceğiz, programımız uyarsa maçı izlemeye de gideceğiz" ifadelerine yer verildi.

"BAŞARILAR, BİZLERİ GURURLANDIRIYOR"
Bakan Akif Çağatay Kılıç, Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılara imza atan VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA voleybol takımlarını da tebrik etti.

Kılıç mesajında, "Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turunda, bu yıl üç takımımız mücadele verirken, VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA, adlarını 4'lü finale yazdırdı. Kadınlar voleybolunda son yıllarda gerek kulüp gerekse milli takımlar alanında elde ettiğimiz bu büyük başarılar, bizleri gururlandırıyor. Ümit ediyorum ki iki takımımızdan biri Polonya'daki 4'lü finalde kupayı kaldıran taraf olur. Bu tarihi başarıları elde eden sporcuları ve emeği  geçen herkesi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...