Chelseali oyuncuları savundu!

Liverpool kaptanı Steven Gerrard, Paris Saint-Germain maçında, Ibrahimovic'e kırmızı kart göstertmek için hakemin çevresini saran Chelseali oyuncuları savundu. Gerrard, futbolcuların kazanmak için her yola başvurabileceğini söyledi.

NTV Spor 13.03.2015 - 11:43
Chelseali oyuncuları savundu!

Chelsea ile Paris Saint-Germain'i karşı karşıya getiren Şampiyonlar Ligi maçı daha uzun süre tartışılacak gibi görünüyor. Zlatan Ibrahimovic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda neredeyse tüm Chelseali oyuncuların hakemin çevresini sarması eleştirileri beraberinde getirmişti. Ibrahimovic maç sonunda Chelseali oyuncuları, sürekli ağlayan bebeklere benzetmişti. Chelsea kaptanı John Terry ise kendilerinden önce, rakiplerinin hakemi baskı altına almaya çalıştığını savunmuştu. 

Liverpool kaptanı Steven Gerrard ise olayın abartılmaması gerektiği görüşünde. Oyuncuların bu seviyede kazanmayı herşeyden çok istediğini vurgulayan Gerrard; "Bu yüzden de futbolcular kitaptaki her türlü hileye başvurabilir. Bu bazen hoş olmayabilir ama günün sonunda önemli olan kimin kazandığıdır" dedi.

Her oyuncunun çirkin bir yüzü olduğunu ileri süren Gerrard, Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun da, Paris Saint-Germain maçındaki tartışmalı pozisyon nedeniyle imaj kaybına uğramayacağını savundu.

Sayfa Yükleniyor...