4-4-2 kararsızlığı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Brugge rövanşına Erciyes maçında olduğu gibi çift forvetle çıkmanın hesaplarını yapıyor. Hırvat teknik adam Necip'i de yine savunmada kullanmayı düşünüyor.

NTV Spor 17.03.2015 - 11:10
4-4-2 kararsızlığı!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, Brugge maçı öncesi oyun sistemi ve ilk 11 için karar vermeye çalışıyor.

Son oynanan Kayseri Erciyesspor maçında 4-4-2 sistemini kullanan Bilic, 5-1'lik galibiyetten ve oyuncularının performansında memnun kalmıştı. Brugge ile oynanacak rövanşta turu geçmek için kazanması gereken siyah beyazlılar yine aynı sistemle sahaya çıkabilir. Ancak Atiba'nın sakatlığının düzelecek olması, Tolgay'ın ideal formunu yakalaması Hırvat çalıştırıcının karar vermesini güçleştiriyor.

Orta sahada Tolgay, Veli, Atiba üçlüsünün ilk 11'de başlaması sistemin tek forvetli olmasına ve Mustafa'nın yedek kulübesinde yer almasına neden olacak. Mustafa ve Demba Ba'nın Kayseri Erciyesspor karşısında olduğu gibi ilk 11'de sahaya çıkmaları durumunda ise Tolgay veya Atiba kulübede bekleyecek. Bilic yardımcıları ile yapacağı son toplantıda, Brugge maçında uygulayacağı sistemle ilgili kesin kararını verecek.

Rövanş öncesi Serdar Kurtuluş'un sakatlığı nedeniyle Opare gerçek pozisyonu olan sağbekte maça başlayacak. Motto ise solbekte mücadele edecek.

FRANCO MU ERSAN MI?
Son haftaların formda ismi Necip Uysal yine ilk 11'e adını yazdıracak. Necip ile birlikte savunma kurgusunda yer alacak ismin Franco mu, Ersan mı olcağı son antrenmanda netleşecek.

Sayfa Yükleniyor...