El Clasico belgeseli NTV Spor'da!

Futbol dünyasında gözler sezonun ikinci El Clasico'suna çevrildi. Ezeli rakipler Barcelona ile Real Madrid'in karşı karşıya geleceği dev maç öncesi bu gece NTV Spor'da özel bir El Clasico belgeseli yayınlanacak.

NTV Spor 17.03.2015 - 13:43
El Clasico belgeseli NTV Spor'da!

Sporseverler heyecanla futbol dünyasının en büyük rekabeti El Clasico'yu bekliyor. Ezeli rakipler Barcelona ile Real Madrid bu haftasonu Barcelona'nın evi Nou Camp'ta kozlarını paylaşacak.

Katalan ekibi bu kritik maç öncesi Real Madrid'in 1 puan önünde lider durumda bulunuyor. Şampiyonluk yarışında belirleyici olabilecek bu kritik maç öncesi NTV Spor izleyicileri bu akşam saat 20.00'de özel bir El Clasico belgeseli izleme ayrıcalığı yaşayacak.

Sizleri ligin ilk yarısında Real Madrid'in 3-1 galibiyeti ile sonuçlanan ilk El Clasico'ya götürecek ve karşılaşmayı bambaşka bir açıdan izleyeceğiz.

Sporseverler, kameralar tribünden saha seviyesine inen kameralarla çekilen çok özel görüntüler ve doğal sesler eşliğinde kendilerini El Clasico heyecanının tam ortasında hissedecek.

Belgesel 2 takım taraftarının yaşadığı heyecana da ışık tutacak. 25 Ekim'de oynanan sezonun ilk El Clasico'sunda ilk yarı Neymar ve Cristiano Ronaldo'nun golleriyle 1-1 berabere sonuçlanmış; Real Madrid  2. yarıda Pepe ve Benzema'nın attığı gollerle ezeli rakibini 3-1 yenmeyi başarmıştı.

Sayfa Yükleniyor...