Kartal'da tek hedef çeyrek final

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında yarın Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşacak.

NTV Spor 18.03.2015 - 11:13
Kartal'da tek hedef çeyrek final

Siyah-beyazlı takım, Belçika temsilcisini yarın saat 22.05'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek. Bu dev mücadele STAR ve NTVSpor.net'ten canlı olarak yayınlanacak.

Rakibine deplasmandaki karşılaşmada 2-1 mağlup olan Beşiktaş, turu getirecek skoru bularak tarihinde üçüncü kez çeyrek finale çıkmayı hedefliyor.

Beşiktaş, ilk maçta Gökhan Töre'nin 46. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen 62. dakikada Tom De Sutter ve 79. dakikada Rafaelov'un penaltıdan attığı gollere engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Kara Kartal, 1-0 veya gol yemesi halinde 2 farklı skorla galibiyet aldığı takdirde adını bir kez daha çeyrek finale yazdırabilecek. Beşiktaş, olası beraberlik, yenilgi veya 2-1 dışındaki tek gollü galibiyetlerde ise UEFA Avrupa Ligi'nden elenecek.

VELİ KAVLAK CEZA SINIRINDA
Beşiktaş'ta Club Brugge karşılaşması öncesi Veli Kavlak ceza sınırında bulunuyor.

Tecrübeli futbolcu, yarın sarı kart görmesi ve takımının tur atlaması halinde çeyrek final ilk maçında cezalı duruma düşecek.

Club Brugge'da ise Thomas Meunier, Francisco Silva ile Tom De Sutter, sarı kart sınırında yer alıyor.

SEYİRCİ REKORU KIRILMASI BEKLENİYOR
Siyah-beyazlı ekibin Belçika temsilcisi ile yapacağı karşılaşmada seyirci rekoru kırılması bekleniyor.

Beşiktaş Kulübü, yarınki karşılaşmanın biletlerinin tükendiğini açıklarken, Passolig ise Beşiktaş-Club Brugge müsabakasını, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 67 bini aşkın izleyicinin seyretmesinin beklendiğini aktardı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki seyirci rekoru, 2012'de 67 bin 328 kişinin izlediği Manchester United-Ajax maçında kırıldı.

 

 

Sayfa Yükleniyor...