Getafe Flores'ten tazminat istiyor

Getafe Kulübü Başkanı Angel Torres, yaklaşık 1,5 ay görev yaptıktan sonra 26 Şubat'ta istifa eden eski teknik direktörleri Quique Sanchez Flores'ten 2 milyon euro tazminat talep etti.

NTV Spor 18.03.2015 - 12:02
Getafe Flores'ten tazminat istiyor

İspanya Futbol Federasyonu'nun hukuki işlere komitesine başvuran Torres basına yaptığı açıklamada, "Yerine getirilmemiş bir sözleşme var. Bunun için bir şeyler talep etmek gerek. Ben ayrılmak istediğinde Quique'ye sözleşmesinde bir koşul olduğunu ve bunu ödemesi gerektiğini söylemiştim. Fikrimi değiştirmedim" dedi.

Getafe Kulübü'nün ayrılan yardımcı antrenör Alberto Giraldez'den de yaklaşık 500 bin euro tazminat talep ettiği açıklandı.

Çin'in Guangzhou Evergrande takımına giden Rumen teknik adam Cosmin Contra'nın yerine 5 Ocak'ta Getafe'nin başına geçen 50 yaşındaki İspanyol teknik direktör Flores, "Zamanında beni mutlu etmeyen durumları bir kez daha yaşamamak için istifa etme kararı aldım. Mesleğimin onuru ve kendime saygımdan dolayı bunun en doğru karar olduğunu düşünüyorum" açıklamısını yaparak istifa etmişti.

 

Sayfa Yükleniyor...