"70 bin kişinin önünde kazanacağız"

Beşiktaş’ın tecrübeli isimlerinden Veli Kavlak, NTV Spor’un sorularını yanıtladı. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını vurgulayan Veli Kavlak, tek hayallerinin Club Brugge’ü elemek olduğunu söyledi.

NTV Spor 18.03.2015 - 18:04
"70 bin kişinin önünde kazanacağız"

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Veli Kavlak, UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge ile oynayacakları maç öncesinde NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Takımda çok iyi bir hava olduğunun altını çizen Velik Kavlak, 70 bin kişinin önünde Club Brugge'ü mağlup ederek turu geçmeyi hayal ettiklerini söyledi.

Takımın havasının çok iyi olduğunu ifade eden Veli Kavlak, “Lig maçında aldığımız galibiyetinin de etkisiyle şu anda takımdaki hava çok iyi. Önümüzde Club Brugge maçı var. Orada biraz zorlandık, ama oyun hep bizim kontrolümüz altındaydı. 20-25 dakikalık bir periyotta 2 gol yedik. Burada elimizden gelenin en iyisini yaparak turu geçeceğimize inanıyorum. Bu maçta da çok disiplinli oynayıp bizim hatamızı bekleyecekler. Bu maça kimsenin motive olmasına gerek yok. 70 bin kişi statta olacak. Şu an tek hayalimiz Club Brugge'ü elemek” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...