Demba Ba'dan taraftara sitem!

Demba Ba'dan hakeme eleştiri, taraftara sitem! Senegalli yıldız Brugge'ün 7. dakikada 10 kişi kalması gerektiğini söylerken, bazı taraftarlar için sitemkâr ifadeler kullandı. İşte Demba Ba'nın NTV Spor'a yaptığı açıklamalar...

NTV Spor 20.03.2015 - 00:23
Demba Ba'dan taraftara sitem!

Demba Ba, Brugge'e 3-1 yenilerek Avrupa'ya veda ettikleri maç sonrası gerek hakemi gerekse de protestocu taraftarları eleştiren açıklamalar yaptı.
 
"Turu geçeceğimize inanmıştık" diyerek sözlerine başlayan Demba Ba, "Çok iyi oynadık, oyunu çok uzun süre üstün götürdük. İkinci yarı golle birlikte çok iyi bir başlangıç yaptık, yazık olduk. Kupada ilerleme şansımız vardı" dedi.
 
7. dakikada son adamın kendisini düşürmesi ve Brugge'lü oyuncuya kırmızı kart gösterilmemesiyle ilgili olarak ise Senegalli golcü, "Orada bana faul yapan son adamdı. Kurala göre de kırmızı kart görmesi değekirdi. Daniel'in de bir pozisyonu vardı, garip bir karar çıktı. Futbol böyledir. Bugün bizim aleyhimize çıktı" dedi.
 
Gol yollarında zaafiyet gösterdikleri ve bunda fiziki yetersizliklerinin olup olmadığı sorusuna da Demba Ba, "Onların zaten oyun şekilleri böyle. İlk maçta da bunu açık bir şekilde görmüştük. Çok fuzun boylu oyuncuları vardı. Defansta topu kazanıp uzun kullanıyorlar" diye konuştu.

Demba Ba, bazı taraftarlara da sitem etmekten geri kalmadı. "Şunu söylemek istiyorum; takım arkadraşlarımla gurur duyuyorum" diyen Senegalli yıldız, sözlerini şöyle tamamladı: "Buraya hep birlikte geldik. Beşiktaş uzun bir aradan sonra buralara geldi ama bunun farkında olmayan bazıları vardı. Bizi ıslıklama yerine destek verseler durum farklı olabilirdi"

Sayfa Yükleniyor...