Milan - Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A 36. hafta)

İtalya’da ezeli rakibine şampiyonluğu kaptıran Milan, ligde oynadığı son iki karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Cagliari ise bu sezon beklentilerin uzağında performans sergilerken düşme hattıyla arasında 3 puanlık fark bulunuyor. Cagliari, Milan karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Milan - Cagliari maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Peki Milan - Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 11.05.2024 - 15:13
Milan - Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A 36. hafta)

İtalya ’da heyecan karşılaşmalarıyla devam ediyor. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Milan, Cagliari’yi ağırlayacak. Giuseppe Meazza Stadyumu’Nda oynanacak mücadelede Simone Sozza düdük çalacak. Stefano Pioli yönetimindeki Milan bu sezon ligde oynadığı 35 karşılaşmada 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Etkili hücum hattıyla dikkat çeken Milan, ligin en fazla gol atan ikinci takımı olurken kalesinde ise 42 gol gördü. Milan - Cagliari maçının detayları belli oldu. Peki Milan - Cagliari maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Milan - Cagliari maçının başlangıç saati…

MİLAN - CAGLİARİ MAÇI NE ZAMAN?

Milan, 36. haftada düşme hattında yer alan Cagliari’yi ağırlıyor. Cagliari’yi puan sıralamasında Empoli, Frosinone gibi takımlar takip ediyor.

Simone Sozza'nın düdük çalacağı Milan - Cagliari karşılaşması 11 Mayıs cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak. Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KONUK TAKIM ÜÇ PUAN PEŞİNDE

İnter’in şampiyon olmasının ardından Milan’ın ligde hedefi kalmazken Cagliari kritik mücadeleyi kazanarak rahat bir nefes almak istiyor.

Cagliari ise sahasında karşılaştığı Lecce maçından 1-1'lik beraberlik ile ayrılmıştı. Cagliari geride kalan haftalarda 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 16 mağlubiyetle 33 puan topladı ve 15. sırada yer alıyor.

MİLAN’DA SAVUNMA SIKINTILARI SÜRÜYOR

Milan bu sezon ligin en fazla gol atan ikinci takımı olurken savunma sıkıntılarına çare bulamadı. 35 karşılaşmada kalesinde 42 gol gören Milan, ligde Juventus, Bologna, Atalanta, Lazio gibi takımlardan daha fazla gol yedi.

Milan, ligde oynadığı son maçta konuk ettiği Genoa ile 3-3 berabere kalmıştı. Ev sahibi takım sezon genelinde topladığı 71 puanla 2. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...