Trabzonspor Avrupa aşkına!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak mücadelenin canlı anlatımını NTVSpor.net'ten takip edebilirsiniz.

NTV Spor 21.03.2015 - 11:56
Trabzonspor Avrupa aşkına!

Ligde geçen hafta Gaziantepspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor'u sahasında yenerek hem moral bulmak hem de Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda yoluna devam etmek istiyor.

Karadeniz ekibinde, kaptan Bosingwa kart cezası, Belkalem, Yatabare, Yusuf Erdoğan ve Onur Recep Kıvrak ise sakatlıkları nedeniyle yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

SAHASINDAKİ BAŞARISINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'u yenmesi halinde ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 5'inci karşılaşmadan da galibiyetle ayrılma başarısı gösterecek.

Ligin ikinci yarısında Medicana Sivasspor'u 3-1, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1, İstanbul Başakşehir ve Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup ederek 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, sahasındaki başarılı sonuçları da sürdürmek istiyor.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ
Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor karşısına Hakan Arıkan, Salih Dursun, Aykut Demir, Uğur  Demirok, Musa Nizam, Medjani, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Sefa Yılmaz ve Cardozo 11'iyle çıkması bekleniyor.

Bordo-mavililerde Aykut Demir, Fatih Atik ve Mehmet Ekici, sarı kart sınırında bulunuyorlar. Bu futbolcular kart görmeleri halinde Torku Konyaspor deplasmanında takımda yer alamayacak.

6. RANDEVU
Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, 6'ncı kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 5 maçtan 3'ünü Akhisar Belediyespor, birini Trabzonspor kazandı. Bir maçta da taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı.

Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Trabzonspor, rakibini sahasında 3-1 yenerken, deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Geçen sezon Akhisar Belediyespor, sahasında 3-0, deplasmanda da 4-2 galip gelerek rakibine üstünlük sağladı. Bu sezon da Manisa'da oynanan ilk maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

 

Sayfa Yükleniyor...