Messi ve Ronaldo'yu kıyasladı!

Brezilyalı futbol efsanesi Pele, El Clasico öncesi Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'yu karşılaştırdı. Pele, Arjantinli yıldızın istikrarlı başarısına vurgu yaptı.

NTV Spor 21.03.2015 - 12:47
Messi ve Ronaldo'yu kıyasladı!

Futbol dünyası büyük bir merakla Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak El Clasico'yu bekliyor.

Nou Camp'ın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada; iki takımın en önemli kozları hiç kuşku yok ki; Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo olacak.

Son 10 yılda futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran iki oyuncuyu, bir başka efsane isim; Pele tartıya koydu. Pele; Messi'nin devamlılığıyla Ronaldo'ya oranla daha başarılı bir futbolcu olduğunu dile getirdi.

Brezilyalı efsane; "Son 10 yılın en istikrarlı oyuncusu Messi. Messi ile Ronaldo'yu karşılaştırmak bana kalırsa çok da adil değil. İkisi de çok farklı tipte oyuncular. Cristiano bana Brezilyalı Ronaldo'yu hatırlatıyor. Ama Messi; her şartta ondan daha üstün bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Pele; kendisinin mi yoksa Messi'nin mi daha iyi futbolcu olduğu şeklindeki bir soruya ise; "En az benim kadar iyi. Ben kafa toplarına daha iyi çıkıyordum ve aynı zamanda iki ayağımı da kullanabiliyordum. Ama Messi sol ayağına daha çok bel bağlamış durumda" ifadeleriyle yanıt verdi.

 

Sayfa Yükleniyor...