"Büyük takım böyle oluyor"

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 yendiği derbinin ardından açıklamalarda bulunan sarı lacivertli futbolcu Alper Potuk, iyi oynadıklarında da kötü oynadıklarında da maç kazandıklarını ve böyle büyük takım olunduğunu ifade etti.

NTV Spor 22.03.2015 - 22:29
"Büyük takım böyle oluyor"

Derbide Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Alper Potuk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Çok kritik bir maçı kazandıklarının altını çizen Alper, iyi oynadıklarında da kötü oynadıklarında da maç kazanmayı başardıklarını ve büyük takımın da bu şekilde olduğunu söyledi.

Karşılaşmayı değerlendiren Alper, "Bizim açımızdan çok kritik bir maçtı ve mutlaka kazanmak istiyorduk. İlk yarıya da çok iyi başladık. Yüzde yüzlük 2 pozisyonumuz var ama yararlanamadık. Zaman zaman kötü oynadık. Büyük takım böyle oluyor. İyi oynasak da kötü oynasak da kazandık. Son 9 maçı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Gökhan Gönül'ün sakatlığı hakkında da konuşan Alperi "Bugün çok şanssızdık. Gökhan Abi'nin sıkıntısı oldu. Yerine Mehmet Abi girdi ve güzel oynadı. Daha sonra kritik değişikliklerle kazandık" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...