Emre ile arasında neler yaşandı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe karşısında hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirirken Emre ile maç sırasında yaşadığı olaya da açıklık getirdi.

NTV Spor 22.03.2015 - 22:45
Emre ile arasında neler yaşandı?

Maç sonrası, “Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz” diyen Slaven Bilic, “Kaybetmeyi kesinlikle haketmedik. Özellikle 2. yarıda çok daha iyi olan ve kazanmaya yakın taraf bizdik. En azından bir puan almalıydık. 3-4  pozisyon yakaladık. Bunları değerlendiremedik. Rakip artık hücum yapmayı bırakmışken kontra atakla gol yedik. Brugge maçından sonra fiziksel açıdan daha iyiydik. Kazanmayı hakettik. Oyun buraya gelmişken Kadıköy'de böyle ucuz bir golü özellikle kontra ataktan yememeliydik" dedi. 

 Zirve yarışında çok büyük bir fırsat kaçırdıklarını söyleyen Hırvat teknik adam, “Fenerbahçe ile aramızdaki 4 puanlık farkı koruyup 7 puana çıkarabilirdik, berabere kaldığımızda Galatasaray ile puanları eşitleyecekti. Şimdi takımlar arasındaki fark azaldı ve çok kritik 9 maç oynanacak” ifadelerini kullandı.

Emre ile yaşadığı olaya da değinen Slaven Bilic, "Kesinlikle ona kötü bir reaksiyonum yok. Emre ile de ilgilenmiyordum. Kendi bölgemizdeydik. Bir anda Fenerbahçe yedek kulübesinden Alves ve bir kaç kişi bizim oraya geldiler. Ben hakeme Fenerbahçeli oyuncular kendi alanlarına dönsünler istedim, çünkü bu hareketler rakip üzerinde baskı yaratabilir, bu yüzden bir gerginlik yaşandı" ifadeleriyle açıklık getirdi.

Sayfa Yükleniyor...