TFF yalanladı!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Fırat Aydınus'un "Emenike'yi görmediğim için kart göstermedim" dediği yönündeki haberler yalanlandı.

NTV Spor 23.03.2015 - 17:06
TFF yalanladı!

Emenike'nin formasını çıkarıp saha dışına çıkması sonrası hakem Fırat Aydınus'un kart göstermemesi eleştiri toplamıştı. Maç sonrası ise çeşitli basın organlarında Fırat Aydınus'un "Emenike'yi görmediğim için kart göstermedim" dediği iddia edilmişti. Ancak görüntüler, Aydınus'un Emenike'yi sahadan çıkarken gördüğünü net biçimde ortaya koyuyordu.
 
Aydınus'un ağzından çıkmış gibi gösterilen "Görmedim" gerekçesine TFF'den yalanlama geldi. Federasyon'dan yapılan açıklamada Fırat Aydınus'un maçın ardından herhangi bir açıklama yapmadığı belirtildi.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş  müsabakası sonrasında, maçı yöneten Üst Klasman Hakemimiz Fırat Aydınus hakkında görsel ve yazılı basında bazı iddialar yer almıştır. Hakemimiz, UEFA ve TFF talimatları çerçevesince müsabaka bitiminde herhangi bir açıklama yapmamıştır. Bunun yanı sıra kendisinin herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmamaktadır" denildi.

Sayfa Yükleniyor...