Emre gerginliği anlattı!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi bitti ama yankıları sürüyor... Sarı Lacivertliler'in kaptanı Emre Belözoğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile saha içinde yaşaadığı gerginliğin sebebini anlattı.

NTV Spor 24.03.2015 - 08:38
Emre gerginliği anlattı!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine saha içinde yaşanan gerilimler damga vurdu. Ligin ilk yarısında oynanan maçta da tartışma yaşayan Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu ile Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic bu kez Kadıköy'deki maçta karşı karşıya geldi.

Maç sonrasında Emre Belözoğlu, Bilic'in saha içine gereğinden fazla müdahil olduğunu söyledi. Olaylarla ilgili fazla konuşmak istemediğini belirten Fenerbahçe Kaptanı, "Burası bizim sahamız. Buraya bu kadar müdahil olamaz." diyerek saha  içinde yaşananlara vurgu yaptı.

Devre arasında soyunma odasına giderken Bilic'e seslendiğini ifade eden Belözoğlu, "Benim aileme kimse küfür edemez." dediğini belirtti.

İkili ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta da tartışmış ve iki isim de karşı tarafın kendisine küfür ettiğini iddia etmişti.

Sayfa Yükleniyor...