Robben'den Bayern'e kötü haber!

Bayern'in üç kupa rüyası tehlikeye düştü. Takımın kilit isimlerinden Arjen Robben'in 6 ile 8 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

NTV Spor 24.03.2015 - 09:52
Robben'den Bayern'e kötü haber!

Bild gazetesi, daha önce bir kaç hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanan Arjen Robben'in durumunun daha da ciddi olduğunu yazdı. Sakatlığı nedeniyle Hollanda'nın Türkiye maçı kadrosundan çıkarılan Arjen Robben'in 6 ile 8 hafta takımından ayrı kalacağı belirtildi.

Bundesliga'nın 26. haftasında oynanan Bayern Münih-Borussia Mönchengladbach karşılaşmasının 22. dakikasında sakatlanan ve karın kasında yırtık tespit edilen Robben'in yokluğunda, Alman devinin sezonu üç kupayla kapama hayalleri darbe alacak. Geride kalan haftalarda attığı 17 golle Bayern Münih'in en golcü oyuncusu olan Robben, Leverkusen ile 8 Nisan'da oynanacak Almanya Kupası çeyrek final maçında oynayamayacak. Takımın hücum ataklarını da yönlendiren ve kilit isimlerden biri olan Hollandalı yıldız, Bayern'in Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Porto ile 15-21 Nisan tarihleri arasında yaphacağı maçlarda da takımını yalnız bırakacak.

Takımın en önemli isimlerinden 31 yaşındaki yıldız oyuncu, işler yolunda giderse ve Bayern Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkarsa, 5-6 Mayıs'ta kadrodaki yerini alabilecek.

Eintracht Frankfurt'tan Alex Meier'in ardından 17 golle Bundesliga gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunan ve Bayern Münih'in de en golcü ismi olan 31 Arjen Robben'in ligde de beş maç forma giymemesi bekleniyor.

Robben'in sakatlanarak oyundan çıktığı maçta Borussia Möenchengladbach, Alman şampiyonunu deplasmanda 2-0 yenmiş ve Bayern 12 Nisan 2014'ten bu yana evinde ilk kez kaybetmişti.  

Sayfa Yükleniyor...