Beşiktaş'ta Emre krizi!

Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi.

NTV Spor 24.03.2015 - 14:24
Beşiktaş'ta Emre krizi!

A Milli Takım'ın Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Beşiktaş'tan 3 oyuncu davet edildi. Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Ersan Gülüm, Fenerbahçe derbisinin ardından milli takım kampına katıldı. Ancak Türk futbolunun yeni bir krizin eşiğinden döndüğü ortaya çıktı. Çünkü Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu'nun Slaven Bilic'e karşı olan tutumu ve Hırvat teknik adama yönelik sözleri nedeniyle, 3 futbolcusunu Milli Takım'a göndermemeyi gündemine aldı. 

Maçın ardından yapılan toplantıda Emre Belözoğlu'nun kaptanlığını yaptığı A Milli Takım'a derbideki olayın ardından futbolcu gönderilmemesi değerlendirildi. Ancak bu durum sonrası talimatlar gereği futbolcuların en az 3 maç ceza alma ihtimali yönetimin kararından vazgeçmesine neden oldu.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak da böyle bir fikrin gündeme geldiğini doğruladı. Albayrak, "Emre Belözoğlu maç içinde teknik direktörümüze küfür etti. Bu tutumu soyunma odası koridorlarında da sürdü. Biz de yönetim olarak Emre'nin kaptanlığını yaptığı Milli Takım'a oyuncularımızı göndermemeyi düşündük. Emre ile aynı ortamda olmalarını dahi istemiyoruz. Türk futbolunu kirletmeye devam eden Emre Belözoğlu'nun kaptanlığını yaptığı bir takımda bizim oyuncularımızın yeri olmadığını düşündük. Ancak bu durum sonrası talimatlar gereği oyuncularımızın ceza alması gündeme gelecekti. Bu nedenle kararımızı askıya aldık" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...