Zidane, Pep'ten ders alıyor

Real Madrid'in ikinci takımı Castilla'yı çalıştıran Zinedine Zidane, teknik direktörlük kursu için soluğu Bayern Münih'in çalıştırıcısının yanında aldı.

NTV Spor 25.03.2015 - 09:37
Zidane, Pep'ten ders alıyor

İspanya Ligi'nde lider Barcelona'nın dört puan gerisine düşen Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin halefi olarak gösterilen Zinedine Zidane, Almanya'da. Fransız teknik adam, eski takım arkadaşları Claude Makalele ve Willy Sagnol, Bayern Münih'i çalıştıran Pep Guardiola'dan teknik direktörlük dersi alıyor.

Fransız üçlü, Sabener Strasse'de antrenmanını izledikleri Guardiola'dan ayrıca ders de aldı. Real Madrid'in ikinci takımı Castilla'yı çalıştıran Zidane, Fransız ekibi Bordeaux'nun başında bulunan Willy Sagnol ve Kasım ayında Bastia'dan kovulan Claude Makelele, UEFA Pro Level 3 lisansını alabilmek için deneyimli teknik adamlardan ders almak zorunda.

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge tarafından karşılanan ve Almanya'da üç gün geçirecek Zidane, Sagnol ve Makelele, daha önceki aylarda da Marsilya'nın tecrübeli teknik direktörü Marcelo Bielsa'nın konuğu olmuşlardı.

Zinedine Zidane'ın şu anda başında bulunduğu Real Madrid'in ikinci takımı Castilla, İspanya 3. Ligi'nde art arda dört maçını kaybetti. Castilla, ligin bitimine sekiz hafta kala 46 puanla yedinci sırada.

Sayfa Yükleniyor...