"Sürekli forma giyebileceğim..."

Manchester United'ın golcüsü Radamel Falcao, sezon sonunda takımdan ayrılacağı mesajı verdi. Falcao, gelecek sezon düzenli olarak forma giymek istediğini dile getirdi.

NTV Spor 25.03.2015 - 12:01
"Sürekli forma giyebileceğim..."

Radamel Falcao için Manchester United günleri kabus gibi geçiyor. Sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte Monaco'dan kiralanan golcü oyuncu, Premier Lig'de sadece 4 gol atabildi ve son haftalarda yedek kulübesinden çıkamıyor.

Dünya Kupası'nı da kaçırmasına yol açan ağır sakatlık nedeniyle hala eski formunu yakalayamayan Radamel Falcao, sezonun sonunda United'dan ayrılacağı mesajı verdi. Premier Lig'de geride kalan 8 maçta takımı için elinden gelenin en iyisini yapacağını vurgulayan Falcao; "Ancak mutlu olmak için düzenli olarak oynamaya ihtiyacım var. United için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sezon bittiğinde ise geleceğim hakkında en iyi kararı alacağım. Kendime sürekli forma giyebileceğim bir takım bulmalıyım. Umarım bu takım United olur" dedi.

Falcao, 14 ay önce dizinden yaşadığı sakatlık öncesi, Avrupa'nın en gözde forvetiydi. Porto ve Atletico Madrid'de yıldızlaşan Kolombiyalı golcü, önceki sezonun başında sürpriz şekilde Monaco'ya transfer olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...