Cezaya palyaçolu yanıt

İngiltere Futbol Birliği tarafından üç maç cezaya çarptırılan Liverpool'lu Skrtel tepkisini sosyal medyada palyaço fotoğrafıyla gösterdi.

NTV Spor 25.03.2015 - 17:52
Cezaya palyaçolu yanıt

Liverpool'un geçtiğimiz hafta sonu Manchester United'a sahasında 2-1 yenildiği maçta kaleci David De Gea'nın üzerine basan Martin Skrtel'e üç maç ceza geldi. 30 yaşındaki futbolcunun itirazını reddeden İngiltere Futbol Birliği, üç maç ceza kararını onayladı. Ancak Skrtel, bu kararın ardından sosyal medyada üç palyaço fotoğrafı paylaştı. Burada kendisine ceza veren üç komite üyesini kast ettiği öne sürülen tecrübeli futbolcunun 3 maç cezasının daha da artabileceği bildirildi. 

Liverpool'da ikinci yarı oyuna girdikten sadece 38 saniye sonra kırmızı kart gören kaptan Steven Gerrard da üç maçla cezalandırılmıştı. İkili, ligde Arsenal ve Newcastle United ile, Federasyon Kupası'nda Blackburn Rovers ile oynanacak çeyrek final tekrar maçında görev alamayacak. Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers iki oyuncusundan üç maç yararlanamayacak olması nedeniyle sıkıntılı günler geçirirken, Adam Lallana, Daniel Sturridge, Raheem Sterling ve Jordan Henderson'ın sakatlıkları da deneyimli teknik adamın takım kurmakta zorlanmasına yol açıyor.

 

Sayfa Yükleniyor...