"Beni çağırmayın" demiş!

Milli Takım'da Ömer Toprak krizi devam ediyor... Leverkusen'de forma giyen Ömer, Fatih Terim'le ilgili Alman basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 26.03.2015 - 13:19
"Beni çağırmayın" demiş!

Fatih Demireli - Geçtiğimiz yıl Gökhan Töre ile aralarında geçen 'silah' olayından sonra Bundesliga'da Leverkusen forması giyen iki milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak Milli Takım'a gelmemişti.

ÖMER'DEN GÖKHAN TÖRE'YE: "HAYATIMLA OYNADI"! TIKLAYIN!

Ancak geçtiğimiz haftalarda bu krizi sonlandırmak isteyen Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leverkusen-Atletico Madrid maçını izlemek ve bu maçta forma giyecek olan Türk oyuncularla görüşmek için Almanya'ya gitmişti.

Terim'in Almanya çıkarması sonrasında Hakan Çalhanoğlu yeniden Milli Takım'a gelmek istediğini açıklarken, Ömer Toprak ise sessizliğini korumuştu.

Ömer, bu sessizliği ise Hollanda maçı öncesi bozdu. Başarılı savunma oyuncusu, Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Süddeutsche Zeitung'a konuştu.
 
"BENİ ÇAĞIRMAYIN" DEMİŞ! 
Röportajın en çarpıcı bölümlerinden biri, Ömer Toprak'ın "Beni Milli takım'a çağırmayın" mesajı göndermesine rağmen, Terim'den davet almış olmasıyla ilgiliydi. Röportajı yapan muhabir Tobias Schachter, haberinde Ömer'in Milli Takım'a davet edilmemek için ricada bulunduğunu ancak bu ricasının Terim tarafından dikkate alınmadığını yazdı.
 
"TERİM BENİMLE GÖRÜŞMEDİ"
Fatih Terim'in, Bayer Leverkusen'in Atletico Madrid ile oynadığı maç için Almanya'ya geldiğini, ancak burada kendisiyle herhangi bir görüşme yapmadığını da anlatan Ömer duygularını şu şekilde ifade etti: "Ben oyuncuyum, taleplerim olamaz ama bu konu hakkında konuşulmasını isterdim."
 
"BU ŞARTLAR ALTINDA OYNAMAM MÜMKÜN DEĞİL"
Ömer, Hollanda maçında forma giyemediği için üzgün olduğunu söylerken, "Tabii ki Amsterdam'da sahada olmak isterdim ama bu şartlar altında Türkiye için oynamak mümkün değil" ifadesini kullandı.

"MİLLİ TAKIM DEFTERİNİ KAPATMADIM"
Milli Takım defterini tamamen kapatmadığını da söyleyen Ömer, "Ama sahada olduğum zaman, takım arkadaşlarının güvenini hissetmeliyim" ifdalerini kullandı.

"TÜRKİYE'Yİ SEÇTİĞİME PİŞMAN DEĞİLİM" 
2011'de Almanya ile Türkiye arasında seçim yaptığını anımsatan Ömer, yaptığı tercihten pişmanlık duşmadığını da söyledi: "Türkiye'yi seçtiğim için pişman değilim. Ben en derinde kendimi Türk hissediyorum"

 

Sayfa Yükleniyor...