Mesut'tan iddialı sözler!

Mesut Özil, gelecek hedefleri hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun seviyesine çıkabileceğini savunan Mesut, Altın Top ödülünü kazanmak istediğini dile getirdi.

NTV Spor 26.03.2015 - 14:00
Mesut'tan iddialı sözler!
Hastalığı nedeniyle oynayamadığı Newcastle maçının ardından bir gece kulübünde görülen Mesut Özil, hakkındaki eleştirilere kulak asmıyor. 3 aylık diz sakatlığı sonrası, yeni yılla birlikte eski formuna kavuşmaya başladığı sinyalleri veren Mesut, Almanya Milli Takım kampında son derece iddialı açıklamalar yaptı.
 
Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo seviyesinde bir oyuncu olabileceğine inandığını dile getiren Mesut, bir gün Altın Top ödülünü kazanmak istediğini söyledi. Doğru yolda ilerlediğini vurgulayan yıldız oyuncu "Gelişmemi sürdürür ve sağlıklı kalabilirsem, gelecek yıllarda Altın Top ödülünü kazanabilirim. Buna yürekten inanıyorum" dedi.
 
Kendisinin bir Dünya Şampiyonu olduğunu hatırlatan Mesut; "Aynı zamanda Premier Lig'in en önemli kulüplerinden birinde forma giyiyorum. İngiltere'de futbol çok daha sert oynanıyor. Bu da daha da güçlenmemi sağlıyor. Fiziksel olarak kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim" diye konuştu.
 
Mesut Özil sakatlık dönüşünden bu yana 3 gol ve 4 asistle oynadı.

Sayfa Yükleniyor...