"Tüm sorumluluk bende"

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, "Yeni stada geçmek konusunda bütün sorumluluk başkanda" açıklamasına cevap verdi.

NTV Spor 26.03.2015 - 16:19
"Tüm sorumluluk bende"

NTVSpor.net'e özel açıklamalarda bulunan Kahramanlı, teknik direkt Rıza Çalımbay'ın stadyum konusundaki sert çıkışına cevap verdi.

Çalımbay'ın bu açıklamalarının yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirten Kahramanlı, "Hocamızın isyanı son derece haklıdır. İl Spor Müdürlüğü tarafından çok yanlış bir yol izlendi. Takımın orada antrenman yapmasına izin verilmemesi doğru değildi. Rıza Çalımbay gibi biz de buna tepki gösterdik. Hocamızın isyanı bize değil, bu konuda kriz yaratanlaradır" dedi.

Ayrıca bu hafta yeni statta antrenman yapmaya başlayacaklarını söyleyen Kahramanlı, "Artık ortada bir sorun kalmadı. Stadın zemini de iyi durumda. Her şeye rağmen evet tüm sorumluluk bende diyebilirim. Milli maç arasında Gaziantep Büyükşehir Belediye takımıyla bir hazırlık maçı da yapacağız. İç sahada kalan 5 maçımızı da Mersin Stadyumu'nda oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Mersin İdman Yurdu, geçtiğimiz sezon tamamlanan yeni stada geçmiş, ancak zeminin problemli olmasından dolayı Tevfik Sırrı Gür Stadı'na geri dönmek zorunda kalmıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...