Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig)

Trendyol 1. Lig’de play-off’a kalmak isteyen Bandırmaspor, Adanaspor deplasmanında üç puan arıyor. Adanaspor ise sahadan puanla ayrılarak düşme tehlikesi yaşamak istemiyor. Trendyol 1. Lig’de Bandırmaspor, Gençlerbirliği veya Boluspor'dan biri play-off'a kalacak. Adanaspor - Bandırmaspor maçının detayları belli oldu. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 10.05.2024 - 11:05
Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig)

Sezonun son haftasında , ile kozlarını paylaşacak. Eyüpspor ve Göztepe doğrudan Süper Lig’e yükselirken üçüncü tamamlayan takım play-off finallerine katılacak. Play-off’ta mücadele etmek isteyen ise Adanaspor karşısında kazanması durumunda rakipleriyle aynı puanda olsa dahi play-off oynamaya hak kazanacak. Adanaspor ise Bandırmaspor mücadelesini kazanması durumunda düşme tehlikesi yaşamayacak. Adanaspor ile Şanlıurfaspor'un aynı puanda olması durumunda ise Şanlıurfa ekibi rakibini geride bırakacak. Peki Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, detaylar…

ADANASPOR - BANDIRMASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol 1. Lig’de heyecan Adanaspor - Bandırmaspor maçıyla devam ediyor. Mücadele 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından dönüşümlü olarak ekranlara gelecek.

PLAY-OFF İÇİN ÜÇ TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Ligde son haftaya ellişer puanla giren Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği veya Boluspor'dan biri play-off'a kalacak. Teksüt Bandırmaspor'un Adanaspor'a, Gençlerbirliği'nin Tuzlaspor'a konuk olacağı son haftada Boluspor da Ahlatcı Çorum FK'yi ağırlayacak.

Bu 3 takımın sezon sonunda olası puan eşitliğinde Teksüt Bandırmaspor adını play-off'a yazdıracak. Olası iki takımın puan eşitliklerinde ise Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği'nin önünde, Boluspor'un gerisinde yer alacak.

Gençlerbirliği ile Boluspor'un puan eşitliği halinde de Gençlerbirliği, Boluspor'u geride bırakacak.

DÜŞME HATTI KARIŞTI

Ligde 3 takım son haftaya düşme ihtimaliyle girdi. Bitexen Giresunspor ve Altay'dan sonra lige veda edecek son ekip 35 puanlı ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, 36 puanı bulunan Adanaspor veya 37 puanlı Tuzlaspor'dan biri olacak.

Sayfa Yükleniyor...