Çareyi Dunga buldu

2014 Dünya Kupası'nı 4. tamamlayan Brezilya, yeni teknik direktörü Dunga ile önemli bir çıkış yakaladı. Dunga yönetimindeki Brezilya, oynadığı 8 maçı da kazandı.

NTV Spor 30.03.2015 - 11:29
Çareyi Dunga buldu

Ülkesinde oynanan Dünya Kupası'ndan hüsranla ayrılan Brezilya Milli Takımı; oynadığı son maçlarda iyi bir ritm tutturmuş durumda.

Dünya Kupası'nda Yarı finalde Almanya'ya 7-1 yenilerek futbol tarihinin en kara günlerinden birini yaşayan Sambacılar, Dünya Kupası'nın ardından teknik direktör Dunga ile galibiyet serisi yakaladı. Oynadığı son 8 maçtan da galibiyetle ayrılan Brezilya, bu süreçte Kolombiya, Arjantin, Japonya, Fransa ve Şili'nin yanı sıra milli takımımızı da mağlup etti.

Sambacıların teknik direktörü Dunga, oyuncularının Dünya Kupası'nın ardından gösterdiği performanstan çok memnun olduğunu dile getirdi. Brezilya milli takımı forması giyen her futbolcunun geçmişin kötü izlerini silmek için çaba sarfettiğini vurgulayan Dunga, selefi Scolari'ye göre savunma güvenliğini daha çok ön planda tutan teknik direktör olarak dikkat çekiyor.

Sayfa Yükleniyor...