Kuyt ve Meireles'te son durum

Hafta sonunda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Kuyt ile Meireles'in sakatlıkları sürüyor. Hollandalı oyuncunun zorlu deplasmanda forma giyme ihtimali düşük. Meireles'in ise oynama ihtimali bulunuyor.

NTV Spor 31.03.2015 - 09:46
Kuyt ve Meireles'te son durum

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak Fenerbahçe'de gündem sakatlıklar. Sarı-lacivertli takımda Kuyt ve Meireles'in durumu belirsizliğini koruyor.

Tedavisi devam eden iki oyuncudan Kuyt'ın durumu daha kritik. Beşiktaş maçından beri henüz hiçbir antrenmanda takımla çalışamayan Hollandalı futbolcunun Çaykur Rizespor maçında oynama şansı düşük. Meireles'in ise karşılaşmaya yetişme ihtimali var. 

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşılaşmasına milli takımda bulunan oyuncularından yoksun hazırlanıyordu. Ancak Hollanda maçı sonrası Milli Takım kampından ayrılan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül İstanbul'a döndü. Bu oyuncuların milli takım kampından sakatlanmadan dönmeleri teknik ekibi sevindirdi.

Sarı-lacivertlilerde Caner Erkin, Alper Potuk ve Mert Günok ise Lüksemburg maçından sonra takıma katılacak.

Öte yandan karşılaşmanın ev sahibi Çaykur Rizespor'da ise Kweuke sakatlandı.  Milli takımdan sakat dönen Kamerunlu oyuncunun durumu çekilecek MR sonrası netleşecek. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Obraniak'ın ise Fenerbahçe maçında oynaması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...