"G.Saray kadar bizim de şansımız var"

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin, "Maçın favorisi Galatasaray olarak görülüyor ve aramızdaki puan farkı ortada. Bize şans verenlerin çok fazla olmadığını düşünüyorum ancak biz olaya hiç öyle bakmıyoruz. En az Galatasaray kadar bizim de kazanmamız mümkün" dedi.

NTV Spor 31.03.2015 - 16:41
"G.Saray kadar bizim de şansımız var"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, düşme potasında bulunan bir takım olarak bu hafta şampiyonluğa oynayan ligin lideri Galatasaray'la zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.

Galatasaray'ı iyi analiz ettiklerini dile getiren Vural, "Maçın favorisi Galatasaray olarak görülüyor ve aramızdaki puan farkı ortada. Bize şans verenlerin çok fazla olmadığını düşünüyorum ancakbiz olaya hiç öyle bakmıyoruz. En az Galatasaray kadar bizim de kazanmamız mümkün" ifadesini kullandı.

Matematiksel olarak ligde kalma şanslarının devam ettiği sürece umutlarını yitirmeden sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını vurgulayan Vural, "İnşallah bu hafta alacağımız galibiyet hem takımıza hem camiamıza büyük moral verir. Futbolda 'olmaz' diye bir şey yok. Umarım hem milli takımımızın hem de bizim kaderimiz aynı olur" diye konuştu.

VIOLA KADRO DIŞI!
Arjantinli orta saha oyuncusu Viola'yı oyun disiplinine uymadığı gerekçesiyle kadro dışı bıraktıklarını açıklayan Vural, şunları kaydetti:

"Futbolun bir takım oyunu olduğunu kendisine anlatmaya çalıştık. Fakat kendisi bu talimatımızın dışında oynamaya çalışıyor. Bu kadro dışı kalma olayı diğer oyuncular için bir örnek olacak. Bu yaptığımız bir uyarıdır. Bundan sonraki maçlarımızda kimsenin disiplinsiz davranma şansı yok. Ben de dahil kimsenin hata yapma lüksü yok. Bu saatten sonra oyuncularımıza yapmış olduğumuz tolerans dönemi çoktan geçmiştir."

Yılmaz Vural, kalan 9 maçtan alınacak 27 puana her takımın olduğu gibi kendilerinin de talip olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...