NTV Spor'a 'özel' ödül

Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin 'Yılın en iyi haber görüntüleri' yarışmasını kazananlar belli oldu. "Süleyman Seba ile Son Röportaj" haberiyle NTV Spor kameramanı Bülent Akdeniz, özel ödüle layık görüldü.

NTV Spor 01.04.2015 - 11:29
NTV Spor'a 'özel' ödül

20. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç katıldı.

Görev başında hayatını kaybeden gazeteci ve kameramanlar için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Slovakya programı nedeniyle geceye katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüntülü mesajı ile devam etti.

Zoom Uluslararası Yılın En İyi Haber Görüntüleri Yarışması'nda, birinciliği "Öksüz kalan kamera" görüntüsüyle atv'den Taşkın Ural, ikinciliği "Ana yüreği" rumuzlu görüntüyle Anadolu Ajansı'ndan Kasım Sakallı kazandı.

NTV Spor'dan Bülent Akdeniz de "Süleyman Seba ile Son Röportaj" görüntüsüyle Spor Toto Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Bir gelenek haline gelen uygulama çerçevesinde Bakan Çağatay Kılıç, eline aldığı kamerayla ödül töreninin yapıldığı salondan görüntü kaydetti. Çalışan basın mensuplarını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç yoğun alkış aldı.

Sayfa Yükleniyor...