Hollandalılar unutamamış!

İspanya ile oynanan hazırlık maçında, Hollanda taraftarının hedefinde, kendilerini 2010 Dünya Kupası'ndan eden Andres Iniesta vardı. Hollanda Teknik Direktörü Guus Hiddink, Iniesta'nın oyuna girerken yuhalanmasını "utanç verici" olarak nitelendirirken İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque de "İspanya Milli Takımı’nın başında 98. maçıma çıktım ve ilk kez böyle bir olaya şahit oluyorum" yorumunu yaptı.

NTV Spor 01.04.2015 - 12:28
Hollandalılar unutamamış!

Hollandalılar, 2010 Dünya Kupası Finali'nde Andres Iniesta'nın uzatmada attığı golü hala unutabilmiş değil. Bu golle İspanya, Hollanda'yı 1-0 yenerek 2010 Dünya Kupası'nı müzesine götürmüştü.

Hollandalılar, İspanya ile oynanan hazırlık maçında, kendilerini Dünya Kupası'ndan eden Iniesta'yı hedef tahtasına oturttu. Yıldız oyuncu, maçın 76. dakikasında Cazorla'nın yerine oyuna girerken yoğun şekilde protesto edildi.

Hollanda Teknik Direktörü Guus Hiddink maç sonunda taraftarına tepkiliydi. Deneyimli menajer, Iniesta'nın yuhalanmasını "utanç verici" olarak nitelendirdi. Iniesta'nın dünya çapında bir oyuncu olduğunu ve sahada görevini yerine getirdiğini vurgulayan Hiddink; "Taraftarımızı anlayamıyorum. Bence hepsi kendilerinden utanmalı" dedi.

İspanya Teknik Direktörü Vicente del Bosque de şaşkındı. Hollanda taraftarının hala Iniesta'ya kin gütmesini anlayamadığını belirten Del Bosque; "İspanya Milli Takımı'nın başında 98. maçıma çıktım ve ilk kez böyle bir olaya şahit oluyorum" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...