"Futbolu çok özledim"

Mali krizdeki Parma'dan geçen ocak ayında ayrıldıktan sonra kendisine takım bulamayan Antonio Cassano, futbolcu çok özlediğini söyledi. Cassano emekli olduktan sonra kendisi için en uygun işin ise sportif direktörlük olduğunu düşünüyor.

NTV Spor 01.04.2015 - 13:02
"Futbolu çok özledim"

Kariyeri boyunca Roma, Real Madrid, Sampdoria, Milan ve Inter gibi kulüplerin formasını giyen Antonio Cassano, saha dışındaki sorunları nedeniyle potansiyelini hiç bir zaman yeşil sahaya yansıtamadı.

Bu sezona Parma'da başlayan Cassano, kulübün içine düştüğü ekonomik kriz nedeniyle ocak ayında sözleşmesini feshetmişti. Kendisine yeni bir takım bulamayan 32 yaşındaki oyuncu, futbolu çok özlediğini söyledi.

Futbolsuz geçen günlerin çok sıkıcı olduğunu belirten Cassano; "Kendimi hasta gibi hissediyorum. Soyunma odasındaki atmosferi, antrenmanları, takım arkadaşlarım ile şakalaşmayı ve hepsinden fazla maçlar sırasında damarlarımdaki adrenalini özledim" dedi.

Cassano, emekli olduktan sonra sportif direktörlük yapmak istediğini de dile getirdi. Futbolcularla doğrudan ilişki kurabileceği bir göreve çok uygun olduğunun altını çizen Cassano; "Hiç bir futbolcu beni kandıramaz. Çünkü bütün numaraları biliyorum. Bu yüzden sportif direktör olarak çok başarılı olabileceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...