Meireles için kritik gün!

Fenerbahçe'de Raul Meireles için kritik gün bugün. Beşiktaş maçında sakatlanan Portekizli oyuncu akşam antrenmanında ilk kez takımla çalışmayı deneyecek.

NTV Spor 01.04.2015 - 22:02
Meireles için kritik gün!

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları sürüyor. Milli maçlar için verilen arada Dirk Kuyt ve Raul Meireles'in tedavileri devam etti. Kuyt'ın bir süre daha takımdan ayrı kalması ve bu hafta takımdaki yerini alamaması bekleniyor.

Ancak Raul Meireles için umutlar tükenmiş değil. Portekizli oyuncu takımın bu akşam yapacağı antrenmanda takımla çalışmayı deneyecek. Beşiktaş maçında sakatlanan ve o günden beri hiçbir çalışmada takıma katılamayan Meireles eğer bu çalışmada problem hissetmezse Cuma günü yapılacak son antrenmanda tekrar kontrol edilecek. Deneyimli oyuncu bu iki testi geçtiği takdirde Rize'de sahada olabilecek.

Öte yandan milli takımlarından henüz dönmeyen Michal Kadlec ve Moussa Sow'un da bugün takıma katılmasıyla birlikte Fenerbahçe'de eksik oyuncu kalmayacak. Böylece teknik direktör İsmail Kartal da maçın taktik provasını tam anlamıyla yapabilecek.

Sayfa Yükleniyor...