"De Bryune transferi hata olur"

Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery kulübünün Kevin de Bruyne ile ilgilendiği yolundaki haberleri değerlendirdi. De Bruyne'ün hatalı bir tercih olacağını savunan Ribery, kendilerine Eden Hazard gibi bir oyuncunun gerektiğini dile getirdi. Ribery bununla birlikte kendisi ve Robben'in bir süre daha formalarını kimseye kaptırmayacakları görüşünde...

NTV Spor 02.04.2015 - 14:38
"De Bryune transferi hata olur"

Bu sezon Wolfsburg formasıyla çok iyi bir performans gösteren Kevin de Bruyne, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Belçikalı oyuncu ile Bayern Münih ve Manchester City'nin ilgilendiği söyleniyor. Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery ise olası De Bruyne transferinin hata olacağı görüşünde. Kendisi ve Robben'in 31 yaşında olduklarını hatırlatan Ribery, hücum hattında bir süre daha başka bir oyuncunun şans bulamayacağı görüşünde...

Bild gazetesine konuşan Ribery, "Tüm oyunculara büyük saygım var ama bu dünyada ben ve Arjen gibi oyuncuları kolay kolay bulamazsınız. Tabii ki kulüp geleceği düşünmek zorunda. Ancak ne ben ne de Arjen'in yakın gelecekte formayı bırakmaya niyetimiz var" ifadelerini kullandı.

De Bruyne'ün kendilerine alternatif olamayacağını vurgulayan Ribery, "De Bruyne çok iyi bir futbolcu... Özellikle kontrataklarda önünde büyük boşluklar bulduğunda çok etkili oluyor. Ancak Bayern sürekli hücumu düşünen bir takım. Bu nedenle boş alan bulmak zor. Gelecekte takıma Arjen ve benim gibi driblingle rakibini geçebilecek oyuncular gerekecek. Bu yüzden Eden Hazard, De Bruyne'den daha mantıklı bir tercih olur" dedi.

Sayfa Yükleniyor...