La Liga'da 29. hafta

La Liga'da gözler 29. haftaya çevrildi... En yakın rakibinin 4 puan önündeki Barcelona, haftayı Celta Vigo deplasmanında geçirecek. 2. sıradaki Real Madrid'in Granada'yı ağırlayacağı haftada, Atletico Madrid'in rakibi Cordoba olacak. Haftaya 3. basamakta giren Valencia ise Villarreal ile zorlu bir maça çıkacak.

NTV Spor 03.04.2015 - 14:05
La Liga'da 29. hafta

El Clasico galibiyetiyle en yakın takipçisi Real Madrid ile arasındaki puan farkını 4'e çıkaran lider Barcelona, Celta Vigo deplasmanında 3 puan arayacak.

Karşılaşma öncesi yanıtı en fazla merak edilen soru, ayak başparmağında ödem bulunan Lionel Messi'nin oynayıp oynamayacağı. Arjantin Milli Takımı'na çağrılmasına karşın, sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Messi, ayağındaki acının hala geçmediğini açıkladı. Yıldız oyuncu buna karşın, maç saatine kadar hazır hale gelmeyi umuyor. Katalan ekibi Celta Vigo karşısına, ligin ilk yarısında Nou Camp'taki 1-0'lık yenilginin rövanşını almak için çıkacak. Geçen sezon Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin çalıştırdığı Celta Vigo, kısıtlı bütçesine karşın bu sezon da La Liga'nın orta sıralarında bulunuyor.

Son dönemde yaşadığı düşüşün üstesinden bir türlü gelemeyen Real Madrid ise evi Santiago Bernabeu'da düşme hattında bulunan Granada'yı ağırlayacak. Milli maç sırasında sakatlanan Portekizli savunma oyuncusu Pepe, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Haftanın en önemli maçlarından biri Valencia ile Villarreal arasında. Haftaya 3. sırada giren Valencia'nın, 6. basamaktaki güçlü Villarreal karşısında neler yapacağı merakla bekleniyor. Valencia'nın 1 puan gerisinde 4. sırada bulunan Atletico Madrid ise ligin son sırasında bulunan Cordoba karşısında hata yapmamaya çalışacak.

 

 

Sayfa Yükleniyor...