Köşeyi kim dönecek?

Milli mesainin ardından lige dönüşlerde en iyi performans Beşiktaş'ta... Fenerbahçe'ye ise milli takım arası yaramıyor. Milli maç dönüşlerindeki üç haftada Beşiktaş 7, Galatasaray 4, Fenerbahçe sadece 2 puan kazandı. Bakalım bu milli maç arasından hangi takım daha iyi dönecek?

NTV Spor 03.04.2015 - 23:04
Köşeyi kim dönecek?

Geçtiğimiz haftaki milli maç arasının ardından yeniden Spor Toto Süper Lig'e dönüyoruz ve nefes nefese devam eden şampiyonluk yarışında kritik bir haftayı yaşayacağız. Milli maç arası, kulüplere ve milli takımlara gitmeyen futbolculara kendilerini toparlama imkanı veriyor. Şampiyonluk yarışı içinde olan ve bu sezon bu toparlanma imkanını en iyi kullanan takım Beşiktaş, lige en kötü dönüş yapan takım ise Fenerbahçe oldu.

Bu sezon ligin ilk yarısında 3 kez milli maç arası oldu. 3 büyükler içerisinde bu araların ardından oynadığı ilk lig maçında en başarılı sonuçları alan takım Beşiktaş'tı. Siyah-beyazlı ekip bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Beşiktaş, Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarını kazanırken Çaykur Rizespor ile berabere kaldı ve 7 puan topladı.

Galatasaray ise milli maçların ardından ilk lig maçlarında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı ekip Fenerbahçe derbisini kazandı, Eskişehirspor ile berabere kaldı, Trabzonspor'a ise mağlup oldu. Galatasaray milli maçlarından ardından 4 puan toplarken kayıp puanı 5 oldu.

Fenerbahçe ise milli maçlardan sonra hep puan kaybetti. Sarı-lacivertli ekip milli maç dönüşlerinde oynadığı 3 lig maçında 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor ile berabere kalırken Galatasaray'a yenildi. 2 puan kazandı, 7 puan kaybetti. Bu arada milli maçların ardından Galatasaray ve Beşiktaş'ın 3 maçını da iç saha, Fenerbahçe'nin ise 3 maçını da deplasmanda oynadığını belirtelim. Bu hafta sonu da Galatasaray ve Beşiktaş evinde, Fenerbahçe ise deplasmanda maçlarını oynayacak.

NTV Spor eXpress'i Android'den indirmek için hemen tıkla!

iPad'in gazetesiz kalmasın tıkla ve hemen indir!

FENERBAHÇE ARA SEVMİYOR
Bu sezon milli maç aralarından sonra ligde üç hafta oynandı. Fenerbahçe üçünde de deplasmana gitti; iki beraberlik ve bir yenilgiyle sadece iki puan kazanabildi.

Sarı-lacivertliler, yine bir milli maç dönüşünde deplasmanda, Çaykur Rize önünde. Şampiyonluk yarışındaki iki rakip, Beşiktaş ve Galatasaray yine milli maç dönüşü ev sahibi.

Beşiktaş milli maç dönüşlerinde iki galibiyet, bir beraberlikle 7 puan topladı; 2 puan bıraktı. Galatasaray ise birer galibiyet, beraberlik ve yenilgiyle, 4 puan aldı, 5 kaybetti.

NTV Spor eXpress'i Android'den indirmek için hemen tıkla!

iPad'in gazetesiz kalmasın tıkla ve hemen indir!

 

Sayfa Yükleniyor...