"Hayallerimin takımındayım"

Trabzonsporlu Sefa Yılmaz, bordo mavili formayı giyerek hayallerine kavuştuğunu söyledi. Geçen sezon yaşadığı sakatlığın kendisini çok etkilediğini aktaran Sefa, Almanya'dan teklif almasına rağmen tercihini Türkiye'den yana kullandığını ifade etti.

NTV Spor 07.04.2015 - 11:55
"Hayallerimin takımındayım"

Trabzonspor'un sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği Sefa Yılmaz, kulübün aylık dergisine açıklamalarda bulundu.

Almanya'da Wolfsburg ve Duisburg'ta oynadıktan sonra Türkiye'de Kayserispor'a transfer olan Sefa Yılmaz, Trabzonlu bir annenin çocuğu olarak bordo mavili ekipte forma giyerek hayallerine kavuştuğunu belirtti.

Geçen sezonun devre arasında yaşadığı sakatlık nedeniyle yazın gerekli çalışmaları yapamadığı aktaran Sefa Yılmaz, "İstatistiksel olarak bakarsak Kayseri'deki rakamlarımı yakaladım sayılır.  Zamana ihtiyacım var, daha iyi olacağımı düşünüyorum" dedi.

“GÖNLÜM LA LIGA'DA”
Avrupa'da yeniden forma giymek istediğini belirten 25 yaşındaki oyuncu, ilk hedefinin Trabzonspor'da başarılı olup, çocukluğumdan beri hayalli olan şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi. Sefa, "Bu gerçekleşirse zaten A Milli Takım'da düzenli oynama ve İspanya La Liga'da forma giyme hayallerimin de önü açılacak. İspanya La Liga'daki futbol anlayışını çok beğendiğim ve yapı olarak orada başarılı olacağıma inandığım için de gönlüm o tarafta" dedi.

U21 Milli Takım'da oynadığı dönemde Almanya'dan davet aldığını ancak tercihini Türkiye'den yana kullandığı belirten Sefa, "Gönlümde her zaman Türkiye vardı. Tercihimi gönlümdeki yerden yana yaptım ve çok şükür 3 kez A Milli Takım'a çağırıldım. İnşallah devamı gelir" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...