Oynamadığında daha iyi!

Real Madrid'in 3 milyon Euro'ya transferi 16'lık Odegaard, Castilla'da oynadığı her maçta takım yenilince ilk 11'den çıkartıldı

NTV Spor 08.04.2015 - 20:30
Oynamadığında daha iyi!

Real Madrid'in 3 milyon Euro'ya renklerine bağladığı Norveçli harika çocuk Martin Odegaard hayal kırıklığı yaratıyor.

16 yaşındaki genç futbolcu, Real'in B takımı Castilla'da oynadığı her maçta takım yenilmeye başlayınca ilk 11'den çıkartıldı.

Odegaard Ocak ayında geldiğinde lider olan 3. lig ekibi Castilla, genç oyuncunun forma giydiği dört maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Hafta boyunca A takımıyla antrenmanlara çıkıp ardından Castilla'da oynadığı maçlarda uyum sorunu yaşayan Odegaard, teknik direktör Zinedine Zidane tarafından kenara çekildi.

Odegaard'ın Norveç Milli Takımı'nın Hırvatistan karşılaşması için kadroya çağrılmasının ardından Castilla takımı genç oyuncunun yokluğunda Las Palmas II karşısında 5-2 kazandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Zidane, milli takımdan dönen Odegaard'ı yine kenarda oturturken, Castilla bu kez de Conquense deplasmanında 2-0 galip geldi.

Real Madrid yönetiminin Odegaard'ı gelecek sezon tecrübe kazanması için bir kulübe kiralamasına kesin gözüyle bakılıyor.


 

Sayfa Yükleniyor...