Napoli başkanından tehdit!

Napoli'nin üst üste aldığı başarısız sonuçlar başkan Aurelio Di Laurentis’i çileden çıkardı. Di Laurentis sezon sonuna kadar tablo değişmezse oyuncuları uzun süreli bir kampın beklediği tehdidinde bulundu.

NTV Spor 09.04.2015 - 15:19
Napoli başkanından tehdit!

Serie A'da son 5 maçını kazanamayan Napoli'nin İtalya Kupası yarı final rövanş maçında Lazio'ya evinde 1-0 yenilerek elenmesi başkan Aurelio Di Laurentis'in sabrını taşırdı.

Takımın İtalya Kupası'na veda etmesine; Serie A'da 6. basamağa düşerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını tehlikeye atmasına büyük tepki gösteren Di Laurentis sezon sonuna kadar tablo değişmezse oyuncuları çok uzun bir kampın beklediği uyarısında bulundu.

"Disiplin istiyorum" diyen Di Laurentis, "Oyuncuların maaşlarını hep zamanında ödedim. Bu takımı yaratmak için 386 milyon euro harcadım. Tek istediğim oyuncuların kulübe tüm bunların karşılığını vermek için çaba göstermeleri. Sezon sonuna kadar tablo değişmezse tüm oyuncular ne zaman biteceği belli olmayan bir kampa katılacak. Umarım bu tehdit bazı oyuncuların gururları olduğunu hatırlamasını sağlar" dedi.

Teknik direktör Rafael Benitez ise tablonun Di Laurentis'in düşündüğü kadar kötü olmadığı görüşünde. Lazio karşısında çok net fırsatları gole çeviremediklerini söyleyen Benitez, rakip kale önünde biraz daha dikkatli olmaları halinde sorun yaşamayacaklarını savundu.

Sayfa Yükleniyor...