Valencia kılpayı kaçırdı

NTV Spor Smart HD’den naklen yayınlanan maçta siyah-beyazlılar, Athletic Bilbao deplasmanında 90’da yediği golle 1-1 berabere kaldı

NTV Spor 09.04.2015 - 22:50
Valencia kılpayı kaçırdı

İspanya Ligi'nde Valencia, Athletic Bilbao deplasmanında son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı.

56. dakikada Athletic Bilbao'dan Aduriz'in ağlara gitmekte olan kafa vuruşunu son anda savunmadan Otamendi son anda çıkarttı.

61'de Rodrigo'nin soldan yerden ortaya çıkarttığı ve Alcacer'in üzerinden atladığı topu önünde bulan  De Paul ceza sahası içerisinde yerden bir vuruşla Valencia'yı 1-0 öne geçirirken, siyah-beyazlı kulüpte ilk golünü kaydetti.

83'te San Jose'ye sert bir müdahalede bulunan Valencia'dan Otamendi'ye kırmızı kart gördü. Karşılaşmada ev sahibi Athletic Bilbao'dan beş, Valencia'dan üç oyuncu olmak üzere toplam sekiz futbolcu sarı kart gördü.

Bu sonuçla 2 Şubat'ta 1-0'lık Malaga yenilgisinin ardından dokuz lig maçında altı galibiyet, üç beraberlik alan Valencia, 30 hafta sonunda 62 puanla haftayı dördüncü sırada tamamladı.

Athletic Bilbao ise 5 maçlık galibiyet serisinin ardından 2-0'lık Sevilla yenilgisinden sonra aldığı bu bir puanla haftayı 40 puanla sekizinci sırada kapattı.

Sayfa Yükleniyor...