Telefon polemiği!

Fatih Terim ile İsmail Kartal arasında telefon polemiği çıktı! Kartal'ın silahlı saldırıdan sonra aramadığı gerekçesiyle sitem ettiği Terim'in aslında telefon açtığı ama ulaşamadığı öğrenildi.

NTV Spor 09.04.2015 - 22:49
Telefon polemiği!

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı, Terim ile Kartal arasında sıkıntıya yol açtı. İsmail Kartal olaydan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bile kendisini aradığını; ancak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in aramadığını söyledi. Terim'in ise Kartal'ı aradığı ancak ulaşamadığı belirtildi.

"CUMHURBAŞKANI ARADI, TERİM ARAMADI"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aramasını "Sağolsun. Kendisine teşekkür ediyorum, beni iki kere aradı. Kaptan Emre ve Başkanımız Aziz Yıldırım'ı da aramış. Kendisi çok duyarlılık gösterdi. Bu olayın peşini bırakmayacaklarını söylediler. Kendisine de ayrıca teşekkür ederim" diye yorumlayan Kartal, Fatih Terim'in kendilerini arayıp aramadıklarıyla ilgili soruya ise 'Beni aramadı, aramadı' diye yanıt verdi.

ARADI, ULAŞAMADI
Ancak Fatih Terim'in saldırı gecesi hemen Milli Takım'dan öğrencileri Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Mehmet Topal'ı, daha sonra da Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'yu aradığı ortaya çıktı. Terim'in, İsmail Kartal'ı da aradığı ancak sarı lacivertlilerin teknik patronuna ulaşamadığı öğrenildi.


 

Sayfa Yükleniyor...