Hedef Yaya Toure!

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, eski öğrencisi Yaya Toure'yi takımında görmek istiyor. Mancini, transfer döneminde Toure'yi kadrolarına katmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını açıkladı.

NTV Spor 10.04.2015 - 11:28
Hedef Yaya Toure!

Manchester City'de mutsuz olduğu iddia edilen Yaya Toure, gelecek sezon eski teknik direktörü Roberto Mancini ile Inter'de bir araya gelecek mi? Mancini, Toure ile ilgilendiklerini doğruladı ve 31 yaşındaki deneyimli oyuncuyu kadrolarına katmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Mancini, Toure'nin sadece Inter'e değil; İtalyan futboluna da büyük katkısı olacağını dile getirdi.

UEFA'nın, finansal fair-play kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlattığı Inter, Toure'den olumlu sinyal alırsa, en çok para kazanan oyuncuları Nemanja Vidic ve Rodrigo Palacio'yu takımdan göndermenin yollarını arayacak. Zira bu oyuncular gönderilmezse, yıllık en az 5 milyon Euro talep etmesi beklenen Toure'nin, finansal fair-play kurallarına uyma yolunda Milano ekibinin elini zayıflatacağı düşünülüyor.

Serie A'da 11. basamakta bulunan Inter, son 5 maçtır kazanamıyor.

Sayfa Yükleniyor...